Vacatures | Activiteitenkalender nieuwe seizoen
Klik hier om deze email online te bekijken Volg Rotterdams Philharmonisch op FacebookVolg Rotterdams Philharmonisch op TwitterVolg Rotterdams Philharmonisch op LinkedInVolg Rotterdams Philharmonisch op Instagram
Rotterdams Philharmonisch
 

Van onze voorzitter

Wat ben ik trots op deze vereniging! De warmte en loyaliteit die onze leden voor ons orkest voelen was tijdens de open repetitie van 29 mei zichtbaar en voelbaar. Heerlijk om zo, in de pauze onder het genot van koffie en zoetigheid, individuele musici te ontmoeten. Na elk concert geven wij het orkest een welverdiende, donderende applaus, maar voor de musicus is het ook een keer fijn om voor hun enorme inzet als individu te worden erkend en bedankt. Zelf ben ik de leden zeer dankbaar, dat u in grote getalen bent gekomen naar deze (voor herhaling vatbare) afsluiting van het concertseizoen.

En daar draait het ook om in een vriendenvereniging: de wederzijdse betrokkenheid. Het komende seizoen wil het bestuur u nog meer kans geven betrokken te raken bij het orkest, met diverse activiteiten voor en rond het orkest. Eventueel kunt u een meer actieve rol spelen; daarover leest u hieronder meer. Eerst wens ik u een heel mooie zomer toe. Graag tot weer ziens in het nieuwe seizoen!

Hartelijke groet,Ken Gould


Vacature: bestuurslid

Bent u die creatieve en betrokken bestuurder die wij zoeken? Bestuurslid Caroline Hundepool heeft zich de afgelopen drie jaar met passie en plezier voor de vereniging ingezet. Helaas heeft zij onlangs aangegeven het bestuur toch te moeten verlaten. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuw bestuurslid, een actieve, positief ingestelde Vriend die zich wil inzetten voor het orkest en de verenigingsleden.

De ‘portefeuille’ van de beoogde bestuurder betreft vooral communicatie. Daarom zoeken wij een uitstekende schrijver en redacteur, iemand met oog voor detail en een vlotte pen die zich o.a. zal bemoeien met de nieuwsbrief, de Intrada, flyers en andere communicatie naar buiten. Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot het secretariaat: info@vriendenrpho.nl of 010-2171709.

Vacature: gastheer of -vrouw

Bent u onze nieuwe gastheer of -vrouw? Een warm welkom bij binnenkomst in De Doelen, dat verdienen alle gasten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Een vriendelijke gastheer of -vrouw die de programmatoelichting uitreikt en die de weg wijst kan echt de sfeer bepalen. Samen met collega’s van de orkestorganisatie nemen wij het initiatief om vrijwilligers te werven. Van stafleden van het RPhO krijgt u een korte training en wordt u wegwijs gemaakt m.b.t. informatie over het gebouw, het orkest, aankomende concerten en mogelijkheden om het orkest te steunen.

Geïnteresseerd? Bent u de toegankelijke, beleefde en representatieve ambassadeur die wij zoeken? Bezoekt u onze site voor meer informatie en om u aan te melden. Ook kunt u bij ons secretariaat aankloppen: info@vriendenrpho.nl of 010-2171709.

Contributiebetaling per incasso

Voor de vereniging én voor vele Vrienden biedt het betalen van de contributie door middel van automatische incasso een grote uitkomst. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen om deze optionele betaalwijze mogelijk te maken. In augustus ontvangt u van ons per post de contributiebrief met een uitleg van de opties en, zoals gebruikelijk, de fysieke ledenpas. Daarom het dringende verzoek om eventuele adreswijzigingen tijdig door te geven via info@vriendenrpho.nl. Alvast dank voor uw medewerking!

Activiteiten nieuwe seizoen

In het komende seizoen organiseert de vereniging voor haar leden wederom een keur aan activiteiten. Een groot deel hiervan – waaronder inleidingen, open repetities, Vriendenreizen en meet & greets – staat inmiddels op de website www.vriendenrpho.nl.

Het actuele aanbod wordt steeds bijgewerkt en aangevuld met nieuws over onder andere de cursus muziekverdieping en diverse lastminutemogelijkheden.

Vakantie secretariaat

In de periode van 12 juli tot en met 4 augustus is het secretariaat op kantoor gesloten wegens vakantie. Mocht u een vraag hebben, dan kunt u deze wel al mailen. Vanaf 5 augustus zullen alle e-mails worden opgepakt en zal het secretariaat weer op maandag, woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar zijn van 09.00 tot 12.00 uur.