Klik hier om deze email online te bekijken Volg Rotterdams Philharmonisch op FacebookVolg Rotterdams Philharmonisch op TwitterVolg Rotterdams Philharmonisch op LinkedInVolg Rotterdams Philharmonisch op Instagram
Rotterdams Philharmonisch
 

Een maand van cadeaus

Beste Vrienden,
 
Dit jaar is de maand december wel heel anders geworden dan wij gewend zijn. Maar terwijl wij de grote concerten en bijeenkomsten moeten overslaan, blijft december nog altijd een maand van cadeaus geven en ontvangen.

Het afgelopen jaar heeft het orkest veel cadeau gegeven. In een jaar vol onzekerheid en ongerustheid hebben de inspanningen van het orkest ons en muziekliefhebbers over de hele wereld gesterkt en gerustgesteld. Met als toetje aan het rijke digitale aanbod: een decembermaand bomvol Beethoven. De leden van de Vriendenvereniging mogen ook heel trots zijn van wat zij het afgelopen jaar aan het orkest hebben gegeven.

In deze bijzondere maand van cadeaus, krijgt u de mogelijkheid om, naast het orkest, ook uw vrienden, familieleden én uzelf blij te maken! Zoekt u nog een cadeau voor iemand, kijk niet verder … geef het RPhO cadeau! Bij het aandragen van een nieuwe Vriend óf bij het kopen van een cadeaulidmaatschap, ontvangt u een eigen, bijzonder cadeau. Hieronder leest u daar meer over. Zo wordt geven ook ontvangen en wordt de feestdagen nét wat feestelijker!
Namens het bestuur van de Vriendenvereniging, wens ik alle Vrienden mooie feestdagen en vooral een gezond en gelukkig nieuwjaar! 
 
Ken Gould,
voorzitter


Werf een vriend

U kent vast wel mensen in uw omgeving die het orkest waarderen en die toch nog geen lid zijn van onze Vriendenvereniging. Vraag hen om hun waardering tot uitdrukking te brengen door ook Vriend te worden, of verras hen zelf met een cadeaulidmaatschap! Het lidmaatschap bedraagt 50 euro per jaar, een duo-lidmaatschap kost 85 euro. Is de nieuwe Vriend 26 jaar of jonger? Dan kost het lidmaatschap slechts 10 euro.

Nieuwe vrienden kunnen zich aanmelden via dit formulier.
U kunt een cadeaulidmaatschap geven via dit formulier.

Cadeau voor nieuwe vriend

Als welkomstcadeau ontvangen nieuwe vrienden een bijzondere cd uit de collectie van het RPhO. Voor nieuwe vrienden van 26 jaar of jonger is het cadeau een Spotify Giftcard t.w.v. € 10,-! Verder profiteren alle nieuwe vrienden van de vele voordelen van het lidmaatschap, o.a. toegang tot de concertinleidingen, een abonnement op Intrada, uitnodigingen voor openbare repetities en ontmoetingen met musici, kortingen op onze jaarlijkse muziekcursus en de mogelijkheid tot deelname aan muziekreizen.

Cadeau voor u

Als u een nieuwe Vriend aandraagt of een cadeaulidmaatschap geeft, staat ook een mooi cadeau voor u op stapel. Heeft u een nieuw lid geworven, laat ons dat weten via dit formulier. Zo ontvangt u gratis het boek ‘Alphons Diepenbrock, componist van het vocale’ van Leo Samama, speciaal voor deze actie door de auteur gesigneerd. Het boek is juist nu actueel: in 2021 wordt immers de honderdjarige sterfdag van Diepenbrock herdacht. Leo Samama is bij uitstek de auteur die een van onze meest vooraanstaande componisten dichter bij de muziekliefhebber kan brengen.

Nóg een cadeau: Cursus 'Het symfonieorkest'

Zowel nieuwe als oude Vrienden van het orkest kunnen zich verheugen op nóg een cadeau: de cursus ‘Het Symfonieorkest’ van Michel Khalifa. Deze wordt aan vrienden gratis aangeboden en bestaat uit twee delen, op woensdag 13 januari en dinsdag 9 februari, vanaf 20 uur (tot circa 21 uur). Heeft u zich nog niet voor de cursus aangemeld, dan kan dat natuurlijk alsnog, via dit formulier.

Het kan niet op: Inleiding Beethoven 9

De Negende Symfonie van Beethoven won afgelopen jaar opnieuw aan betekenis, niet in de laatste plaats dankzij de inspanningen van ons orkest. Nog deze maand zal een online inleiding te volgen zijn op dit grandioze muziekstuk. Jan-Willem van Ree, een van onze vaste concertinleiders, vertelt u over achtergronden, opzet en betekenis. Raadpleeg hierover onze website.